MBS

Advies

Medical Building Solutions opereert internationaal met projecten die gericht zijn op de bouw, verbouw en inrichting van medische gebouwen. Dit varieert van behandelkamers, operatiekamers tot de complete inrichting van een kliniek of een deel daarvan. Ook voor de bouw van een cleanroom kunt U bij ons terecht. Als een full-service medisch turnkey-bedrijf met 15 jaar ervaring in deze branche, is alle benodigde kennis van de bouw, techniek en medische elementen binnen ons bedrijf aanwezig.

Ontwerp & Realisatie

Uw project manager zorgt ervoor dat de realisatie van uw project vlekkeloos en zorgeloos verloopt binnen de vooraf bepaalde termijn. De coördinatie van de werkzaamheden wordt u geheel uit handen genomen en in bepaalde gevallen kunt u ook nog gewoon doorwerken wanneer het een verbouwing betreft. In het geval van een gewenste zeer korte bouwtijd is het mogelijk om de engineering te laten samenvallen met de realisatie; het lukt ons in deze gevallen om de realisatie in een uitzonderlijk korte termijn te bewerkstelligen.

 

Inrichting en medische apparatuur

De  inrichting van uw project bepaalt de uitstraling ervan; we kunnen u hierbij prima adviseren, rekening houdend met het beschikbare budget en uw smaak. Het gaat hierbij zowel om de medische inrichting en apparatuur als om het meubilair en de te kiezen materialen en het afwerkingsniveau.

Bij de bepaling van de inrichting en de keuze van de materialen is het belangrijk om steeds rekening te houden met mogelijke normen en richtlijnen die van toepassing zijn op de activiteiten die u gaat uitvoeren; onze adviseurs hebben alle kennis in huis om u hierin te begeleiden. Ook worden de praktische aspecten hierbij in ogenschouw genomen, denkt u hierbij aan hygiëne, schoonmaak-protocollen, onderhoud en duurzaamheid. In dit geheel is het belangrijkste dat uw cliënten zich op hun gemak voelen door de juiste uitstraling van het geheel.

Service

Teneinde u geheel te ontzorgen na de start van uw kliniek kunt u een (all-in) onderhoudscontract met ons afsluiten; onze afdeling Medical Building Services zorgt daarbij voor service op maat. Het gaat hierbij om bouwkundig onderhoudscontracten, werktuigbouwkundige onderhoudscontracten, en onderhoudscontracten betreffende apparatuur.

Over Medical Building Solutions

Medical Building Solutions BV is een uniek bedrijf in haar soort, met het oog op het turnkey bouwen en verbouwen in de medische sector.

Medical Building Solutions B.V. is ontstaan door de bundeling van 3 kennisgebieden, namelijk de bouwkunde, luchttechniek en projectbegeleiding. Door deze kennisbundeling hebben we al het benodigde in huis om van elk project een succes te maken.

We zijn een jonge, eerlijke en open organisatie en willen dit ook uitstralen naar onze klanten. Hierbinnen zullen we duidelijk aangeven wat we kunnen, maar ook zeker wat we niet kunnen. Onze ervaring leert dat eerlijkheid het langst duurt.